Oplev Walisisk Lam. Live.

Walisisk lam
Aberystwyth Corwen

Vi sender live fra langt ude på landet i Wales, så et godt signal kan være en udfordring – Prøv at skifte livefeed, hvis det driller.

Vind en unik skyhut-tur for 2

Nu har du chancen for at opleve den walisiske natur på egen hånd. Spot et prikket lam i vores livefeed, og vind en rejse for 2 til Wales.

Læs regler og betingelser her

SPOT THE DOTS OG VIND

Walisisk lam

Ikke alle lam har prikker. Spot et, der har, og fortæl os, hvilken farve prikken er. Så er du med i konkurrencen om en Skyhut-tur til Wales. Go’ jagt. Vi kan afsløre, at to af svarmulighederne herunder er korrekte.

Lambfie

Kom helt tæt på de walisiske lam, når vores selvudløsende fotofælde fanger de nysgerrige lam i bedste selfie eller rettere lambfie stil. Se alle de bedste lambfies i galleriet her.

Et lam, to lam, tre lam, fire lam, fem….. zzZZZzzzZZ

Svært ved at sove? Så gør som i Wales: Tæl lam. Du kan endda gøre det i fuld HD og lige så længe, du kan holde dig vågen. Godnat og sov mææhgtigt godt.

Del lammetælleren med en ven, og se, hvem der holder længst.

Vi er langt ude på landet i Wales, så en sjælden gang imellem kan du opleve, at der ikke er liveforbindelse. Men du kan stadig følge med, da vi viser de seneste optagelser fra kameraet i tilfælde af udfald.